Головна
Каталог
image/svg+xml 0
Корзина
image/svg+xml 0
Обране
Більше

Церезин гранульований (від 25 кг)

Церезин гранульований (від 25 кг)
Церезин гранульований (від 25 кг)
Церезин гранульований (від 25 кг)
В наявності

Доставка

Самовивіз з магазину
Україна, м Київ, вул Сімʼї Хохлових, 11/2
Безкоштовно
Доставка на адресу
Нова Пошта, УкрПошта
від 95 грн.
Самовивіз з відділення
Нова Пошта, УкрПошта
від 35 грн.
  • Оплата

  • Тип сырья
    Природное
  • Температура плавления
    80
  • Наличие запаха
    Нет
  • Форма поставляемого сырья
    Брикеты по 5 кг
  • Упаковка
    Без упаковки
  • Назначение церезина
    Для свечей, Технический

Опис

Церезин являє собою воскову речовину, однорідну масу від світло-жовтого до коричневого кольору (звешне нагадує бджолиний восок), без запаху,  У воді й етанолі не розчиняється.

Церезин марки 70 Розм’якшується при температурі понад 70 °С.  Температура плавлення (каплетіння) 70- 80 °C.

Як додати церезину до свічок, так ось такі результати:

1/ Збільшення температури плавлення свічки. Церезин Оскільки температура плавлення вища, ніж у парафіна, завдяки добавці церезину можна збільшити температуру плавлення свічок, що поб’є за собою:

 2/ Підвищує теплостійність, стійкість і зменшення відпливу та підвищення автоматичної міцності. Церезин додає свічці твердості, що особливо важливо при високій температурі та свічці малого діаметра.

 3/ Збільшує час гір і поліпшення процесу горіння: Свічка горить без диму і копоті, не деформує, конус горіння не наповнюється масою, ґнота згорає рівномірно

4/ Покращення кольору зі свічкою і збереження кольору під час тривалого збереження. Оскільки використання парафіна з відносною  Високий вміст олії викликає старіння, погіршує колір свічок під час зберігання.

 

Т.о., свічки прямі, гладенькі і блискучі. Застосування церезину дозволяє використовувати свічки при високій температурі навколишнього середовища, зменшити кількість шлюбів під час збереження і  Підвищити термін їхньої експлуатації.

Весь асортимент продукції для виробництва свічок можна подивитися тут